markenvard_black.png
vi tycker krönika markenvard kommunikation reklambyrå

"Advertising is the cost for being boring..."

Publicerat av Peter Markenvard

Creative director Peter Markenvard

Citatet kommer från Andy Sernovitz och är ett av mina favoriter. Det beskriver tydligt vad dagens varumärken står inför: kravet på att leverera till max i allt från produktkoncept till twitterfeed. Idag förväntar sig kunden pro performance även av en femtonkronorstandborste.

Man kräver überservice i allt från materialval till Youtubespots till producentens CSR-deklaration. Man förväntar sig tillgänglighet och sökbarhet. Man förväntar sig att hitta och inte att bli hittad, vilket tydligt definierar varumärkenas utmaning: att göra sig sökbar. Sökbar, attraktiv, intressant...whatever vi kallar det så är det Inbound marketing som gäller. Härliga tider. 

Men samtidigt mitt i denna lätt vilsna tid av buzzwords, brand ambassadors och självdelande viraler så har ju egentligen ingenting förändrats.  Med ett givet fokus på varumärkeskonsistens, viral content creation och target based lead generation så vet vi vad våra kunder i slutändan söker – och det är problemlösning och maximal ROI. Vi vet att de åtgärder vi genomför för att attrahera och konvertera kunder värdemäts i detalj. Konstant och genom alla led. Därför har vi genom åren blivit riktigt duktiga på att leverera just problemlösning åt marknadschefen och konkreta resultat i kassaboken. 

Därför slutar jag med buzzwords här och nu och kommunicerar någonting mycket konkret istället:  Vill du berätta om exakt din utmaning så har vi alltid en timme över till att lyssna ordentligt. För vi börjar alltid med att lyssna. Vi lyssnar gratis och intensivt och får vi förtroendet att samarbeta med dig så fokuserar vi på att leverera ROI och problemlösning – oavsett om det kräver digital coherence, click rate metrics eller conversion by retargeting.

 


Publicerat av Peter Markenvard

Låt oss veta vad du tyckte om det här inlägget.

Publicera din kommentera nedan

Relaterade inlägg

 september 28, 2016

Markenvard i expertpanel

 september 9, 2014

Template ersätter design